Mainostekstiili-edustuksemme

Mainostekstiilit.com logoMainostekstiilit.com
 

Kattava valikoima mainostekstiilejä!
Tutustu mallistoon >>

TekstiilitukkuTekstiilitukku
 

Tekstiilitukun valikoimasta löydätte tarvitsemanne vaatetuksen päästä varpaisiin. Tuotevalikoima sisältää mm. T-paidat, pikeet ja kauluspaidat, hupparit, colleget ja housut, takit ja fleecet, työ- ja huomiovaatteet, lippikset ja pipot sekä laajan valikoiman erilaisia liikelahjoja.
Tutustu mallistoon >>

Clique logoClique - Euroopan johtava profiilivaatevalmistaja

"Cliquen mallistosta voit valita itsellesi ja yrityksellesi yksilöllisen ja jäljittelemättömän pukeutumistyylin. Rentoa, muodollista, yksiväristä tai kuviollista. Voit yhdistää malleja, värejä ja tyylejä helpommin kuin koskaan. Mallistoa suunnitellessamme paneuduimme helppohoitoisuuden ja monikäyttöisyyden arvoihin. Vaatteiden puhtaan selkeät linjat mahdollistavat nyt yhdistelmiä, jotka korostavat yrityksesi yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Eli juuri sitä mitä haluat viestiä. Onnistunut vaate huomataan!"
Tutustu kuvastoon >>

James Harvest logoJames Harvest - Urheilullista eleganssia

"James Harvest Sportswear perustettiin suuren pelaajan kunniaksi – pelaajan, joka teki jatkuvasti kovaa työtä ja joka ei ollut koskaan tylsä, pitkästyttävä tai ennalta-arvattava. James Harvest Sportswear vaalii näitä arvoja. Vaatteet perustuvat amerikkalaiseen yliopistomuotiin, ja ne ovat aina erittäin laadukkaita ja tyyliltään ajattomia. James Harvest Sportswear -vaatteet ovat sekä mukavia että urheilullisia.. Kokemus osoittaa, että yritykset ja organisaatiot, jotka pitävät laatua erittäin tärkeänä osana markkinointiviestintäänsä, valitsevat useimmin James Harvest Sportswearin yritys- ja mainosasujen toimittajaksi. "
Tutustu kuvastoon >>

Grizzly collection logoGrizzly - Ajattoman tyylikkäitä urheilullisia vaatteita ja laukkuja

"Grizzlyn tuotteilla saat helposti näkyvyyttä. Puhutteleva valikoima profiilivaatteita - siistejä, tyylipuhtaita ja klassisen urheilullisia vaatteita, niin seikkailuihin maalla ja merellä kuin liike-elämän jännittävissä kiemuroissa. Ajaton ja yksinkertainen suunnittelu pukee kaikkia ja samalla se korostaa parhaita puoliasi. Lukuisia pirteitä pikeepaitoja, makeita t-paitoja, sporttisia huppareita, käytännöllisiä takkeja ja lisäksi markkinoiden laajimpiin kuuluva laukkuvalikoima. Nykyaikaiset ja hyvin toimivat laukut meri-, ranta- ja kaupunkielämään johon kuuluu työtä ja ehkäpä shoppailua. Ujous pois - karhun vahvalla imagolla on liike-elämän jännittäviä polkuja helppo tallustaa! "
Tutustu kuvastoon >>

DAD sportswearD.A.D. Sportswear

"Maritime promo wear for ambitious companies and businesslike challengers. With its strong feeling of salt spray, wind and the open sea, the collection has the qualities for both everyday use and more demanding jobs. High quality, functional material and smart, tough details. Trim your sails and enjoy the clothes that quite simply live up to their philosophy: Designed for Ambitious Companies "
Tutustu kuvastoon >>

Mercatus clothing companyMercatus - Vaatteiden maahantuontia vuodesta 1993

"Mercatus on perinteinen tukkukauppa, jonka vahvuutena ovat korkeatasoiset tuotteet ja nopeat toimitukset. Mercatus onluotettava yhteistyökumppani, jolla on vakaa taloudellinen pohja, asiakaslähtöiset ja joustavat toimintatavat ja jatkuvasti uudistuva mallisto. Unohtamatta korkeatasoista ja laadukasta asiakaspalveluamme. Päätuoteryhmät ovat ATLANTIS- ja KEYONE -hatut ja asusteet sekä SOL´S-tekstiilit ja laukut. Mallistot sisältävät tuotteita naisille, miehille, nuorille sekä lapsille."
Tutustu kuvastoihin >>

Atlantis capsAtlantis

"Atlantis-merkkiä ei yhdistetä ainoastaan päähineisiin. Se yhdistetään myös tyypillisesti italialaisten perinteiden, kulttuurin, historian, tyylin ja muotoilun kontekstiin. Sen ansiosta Atlantiksen omalaatuinen tuotemerkki on levinnyt kaikkiin maanosiin. Jatkuva luovuuden kehitys, johon on yhdistetty uusien suuntauksen hakeminen sekä kauppakumppaneiden neuvot, takaavat sen, että Atlantis-päähine erottuu joukosta muotoilullaan, laadullaan, tunteita herättävyydellään ja trendikkyydellään."
Tutustu kuvastoon >>

SouthWestSouthwest

"South West är namnet på vårt lite mer exklusiva sortiment. ”Basic with a twist” brukar vi säga och då menar vi basplagg som förutom hög kvalitet även fått det där lilla extra i form av speciella sömmar, fickor eller andra detaljer med en personlig och bearbetad framtoning."
Tutustu kuvastoon >>


Mainos- ja Liikelahjaedustuksemme

Sagaform - Ihanteellinen lahja - joko itselle tai muille

Sagaform on yksi johtavista pohjoismaisista design tuotemerkeistä. Alan johtavat suunnitteljat suunnittelevat tuotteet ruotsalaisen muotoiluperinteen pohjalta. Sagaform tuote on ihanteellinen lahja - joko itselle tai muille. Mallistomme jokainen tuote välittää iloa ja innovaatioita keittiöön ja pöytään, sekä sisällä että ulkona. Tuotteemme myydään kansainvälisessä verkostossa keittiö-, ja lahjatavaraliikkeissä sekä liilelahjoina. Sagaform on jäsenenä Nopeasti kasvavassa New Wave Groupissa.
Mallisto: www.sagaform.se

PF Concept logoPF Concept - Ainutlaatuinen yli 8000 tuotteen tuotevalikoima

PF Concept on johtava mainostuotteiden luomiseen, kehittämiseen, hankintaan, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys. Ainutlaatuinen tuotevalikoima ja yrittäjähenkisyys ovat tehneet PF Conceptista nopeasti ylivoimaisen Euroopan markkina-asema ykkösen. PF Concept on dynaaminen, asiakaskeskeinen, kilpailukykyinen ja palveleva. PF Conceptilla on yli 8.000 eri esinettä, joita kanavoidaan erikoistuneille jälleenmyyille ja liikkeisiin."
Mallisto: www.pfconcept.co.uk

Toppoint logo Toppoint

"The grandfather of the current director, Bas Lensen, began trading back in 1926 in paper (Papeterie). On a carrier cycle, he delivered all kinds of paper, cardboard, packaging materials to companies in the region Twente and Meppel (Holland) The first pen order (250 pc) were sold to a music association "Hallelujah" in honor of an anniversary. So what began as a company with only 1 pen in the collection has grown over the years into a multinational company. In a small village near Hardenberg and close to the German border the brand 'Toppoint’ was created. In the eighties the brand Toppoint came strong in advance. The quality of Toppoint pens were widely appreciated. The price / quality ratio was one of the unique selling points. You can still write longer and better with it. Also sponsoring the marathon skating, for example Erik Hulzebosch, brought the company from Bergentheim the necessary fame. Since 2002 Toppoint is part of the New Wave Group from Sweden. Together with the various daughters we are a total supplier for our customers. The (family) name Lensen has from the start become a brand name in the promotional sector. Meanwhile, the third generation is still in the house. Selling promotional items is in the genen of the Lensen family."
Mallisto: www.toppoint.comGC Sportswearin uutuudet

GC Sportswear lahjaideoita

Juusto-, ja veitsisetti, viinicooleri, torkkupeitot. Katso lisätietoa ja hinnat >>

Sagaformin lahjaideoita

Joulun parhaat lahjaideat

Puijo-pipotarjous!

Puijo pipot

Pyydä tarjous
liikelahjoista, brodeerauksesta ja mainostekstiileistä

Huom. Tutustu ensin kuvastoihimme, jolloin voimme tehdä tarjouksen juuri haluamallesi tuotteelle. Mainitsethan vaatteen/tuotteen merkin ja tuotenumeron.